Allt om att jobba i Norge

Platsannonser och lediga jobb i Norge

Som vi nämnt på andra platser här på Jobb-Norge.se så finns det flera sätt att få tag på jobb i Norge. Har du inte möjlighet att spontant besöka en potentiell arbetsgivare så finns det nästan hur många sajter som helst att besöka hemifrån. Börja här, så har du att göra i flera timmar!

Arbetsförmedligen

Nav.no är Norges svar på Arbetsförmedlingen (och lite till). På Nav.no finns mängder med information, liksom en stor mängd platsannonser för lediga jobb inom alla yrkesgrupper i hela Norge. Precis som hos Arbetsförmedlingen i Sverige kan man söka på region, yrke och önskade kvalifikationer.

Nav.no
Nav.no

Bemanningsföretag

För många svenskar är det vanligt att bli anställd av ett bemanningsföretag. Bland fördelarna med att vara ansluten till ett bemanningsföretag är att man utan extra ansträngning kan bli aktuell för flera jobb och att det ofta går snabbt att bli erbjuden ett arbete, men en nackdel är att det ofta handlar om tidsbegränsade anställningar.

Störst bland bemanningsföretagen är Adecco, med över 100 lokala kontor runt om i Norge, men även Manpower och Proffice är stora i Norge. Listan nedan är inte komplett, men innehåller många bemanningsföretag som kan vara värda att kolla upp.

Fler platsannonser

Det finns flera sajter inriktade på specifika yrken eller yrkesgrupper, exempelvis för vårdpersonal och arbetare inom oljeindustrin (offshore), men även många med en mer allmän inriktning. Några av de största följer nedan.

Skriv ut denna sida! Köp bläckpatroner till din skrivare!

Ta med en kompis

Varför inte ta med en kompis till Norge? Är ni två kan ni dela hyra och upplevelser..

FacebookTwitter

Sponsrade länkar

Har du jobbat i Norge?

Berätta din historia för oss. Publicerade bidrag belönas med 2-4 biobiljetter!

Lite norsk stämning

Norska flaggor
CC BY Chris Brown

Copyright © 2010 Acies Interactive HB. Skicka frågor och feedback genom vårt kontaktformulär.